foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Головне меню

Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти

Протидія булінгу

Харчування

Дивитись фото

Згідно Указу Президента День довкілля відзначається в Україні  в третю суботу квітня.  Мета проведення Дня довкілля - привернути увагу  шкільної громади до екологічних проблем;  підвищити інтерес до бережливого ставлення до довкілля, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

     У Полонському ліцеї № 3 імені М. Свінціцького, з 15 квітні по 19 квітня 2024 року, пройшов тиждень Довкілля, де  учні, мали  змогу не тільки виконувати практичні заходи з благоустрою  а й показали свої творчі здібності, а саме:  участь у майстер –класах  із використання вторинної сировини, у  колективному фотоколажі “Я- дитина природи!”,  конкурсі на кращий відео ролик «Ми за чисту планету», флешмоб до Дня Довкілля та Дня Землі,  бесіди на тему: «Екологія: ми відповідальні за майбутнє» ( як правильно сортувати сміття).

   Отож, нехай сьогоднішній день стане нагадуванням кожному про необхідність зробити хоча б один крок до покращення стану довкілля.

Ремонт квартир Частные Мастера

Honda Accord одиннадцатого поколения - https://honda-accord.com

Недвижимость, как правильно выбрать comintour.net

Copyright © 2024 Полонський ліцей №3 імені М.Свінціцького Rights Reserved.